займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Câteva repere fiscale pentru anul 2017

Pe scurt, reperele fiscale ale anului 2017 sunt următoarele:
Nivelul standard de TVA este de 19%, începând cu luna ianuarie 2017.
Creșterea plafonului de 100.000 de euro la 500.000 de euro pentru veniturile unei societăți comerciale pentru a se califica ca micro-întreprindere.
Conform noilor reglementări, impozitul pe venit pentru microîntreprinderi va fi de 1% pentru companiile cu unul sau mai mulți angajați și 3% pentru cele cu niciun angajat.
Companiile active exclusiv în cercetare, dezvoltare și inovare (C&D&I) sunt scutite de impozit pe profit pentru primii 10 ani de activitate, cu respectarea reglementărilor din domeniul ajutorului de stat. Ca o măsură tranzitorie, companiile cu profil C&D&I, înființate înainte de adoptarea acestei legislații, sunt scutite de impozit pe profit pentru perioada 6 ianuarie 2017 – 06 ianuarie 2027.
Începând cu luna februarie 2017, servicilei medicale plătite de angajați pot fi, de asemenea, deduse din venitul impozabil în cuantum de până la 400 de euro, împreună cu asigurarea voluntară de sănătate.
Eliminarea plafonului de cinci salarii medii brute pentru plata contribuțiilor la pensiile de stat și la asigurările obligatorii de sănătate de către angajați și angajatori începând cu luna februarie 2017.
Pentru tranzacțiile imobiliare efectuate de persoane fizice, s-a introdus o facilitate fiscală, astfel, taxa de 3% se va aplica după deducerea unui cuantum de 450.000 lei (100.000 euro).

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.