займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Biroul taxe și impozite vă atrage atenția

Atragem atenția că la nivelul orașului, gradul de colectare al impozitelor și taxelor locale este destul de mic. Acest fapt denotă că o parte dintre cetățeni nu și-au achitat taxele și impozitele locale. Acestor restanțieri le aducem la cunoștință faptul că trebuie să-și achite taxele și impozitele, legislația în vigoare fiind imperativă în acest sens. Curtea de conturi, la toate controalele pe care le efectuează, somează primăriile să pună în aplicare procedurile de executare silită pentru recuperarea restanțelor la taxele și impozitele locale.
Vă mai aducem la cunoștință încă un aspect, respectiv faptul că sumele pe care orașul le primește de la Finanțe sub formă de sume defalcate sunt direct proporționale cu gradul de colectare a taxelor și impozitelor locale. Ce înseamnă acest lucru? Cu cât gradul de colectare a taxelor și impozitelor locale este mai mare, cu atât orașul primește bani mai mulți de la Ministerul Finanțelor, bani care pot fi folosiți la investiții în oraș. Dacă cetățenii nu achită la timp taxele și impozitele locale, atunci și sumele de bani primite de oraș sunt mai mici, adică există mai puțini bani pentru a se face lucrări de modernizare al orașului.
V-am prezentat toate acestea pentru a înțelege faptul că toți cei care aveți restanțe la plata taxelor și impozitelor locale, trebuie să veniți și să achitați sumele datorate.
Recomandăm celor care au debite să vină și să-și plătească obligațiile fiscale, mai ales că asupra sumelor datorate se percep, conformlegislației în vigoare, penalități de întârziere.
Primăria Sebiș

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.