займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Clubul copiilor din Sebiș, participare la Cupa Ienopolis

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERALa Ineu s-a organizat și în acest an tradiționala competiție inter cluburi intitulată „Cupa Ienopolis”.
Am avut plăcerea de a vedea în cadrul acestei competiții și o delegație din Sebiș, fiind vorba de copii de la clubul copiilor, care, alături de doamna profesor au impresionat nu prin modul de prezentare, încântând publicul prezent prin demonstrații de gimnastică aerobică de mare clasă.
Felicităm reprezentanții orașului nostru și le dorim să continue pe aceeași direcție a pregătirii și autodepășirii!

Juniorii „Național Sebiș”- turneu în Franța

DSC_0006 [800x600]Pe perioada campionatului european de fotbal, în Franța s-a organizat și un turneu paralel, special, dedicat grupelor de juniori. A fost o competiție sportivă de anvergură, cu participare unor echipe de juniori a țărilor care au avut reprezentative la campionatul europena, ca atare, România a fost inclusă în cadrul acestor țări selectate pentru turneu.
Cu bucurie, am aflat că și juniori ai clubului nostru Național Sebiș au fost invitați oficial de a lua parte la acest important eveniment sportiv, astfel încât avem plăcerea de a vă prezenta juniorii „Național Sebiș” care ne-au reprezentat la turneul din Franța, din delegația noastră făcînd parte și antrenorul echipei, preum și un cadru medical care să poată interveni în caz de necesitate. Read more »

Casa de Cultură și-a intrat în drepturi!

DSC_8403 [800x600]Ajungerea cu lucrările la edificiul Casei de Cultură aproape de final se simte deja în oraș. Sa dat în funcțiune biblioteca, inclusiv cu o sală de lectură, s-a montat sistemul de sunetși lumini, dar cel mai important lucru, s-a dat în folosință sala mare!
Putem spune că acum Casa de Cultură „și-a intrat în drepturi”, căci în doar o lună de cînd s-au montat scaunele în sala principală, au fost deja organizate trei evenimente de marcă: concert de operă, piesă de teatru, eveniment caritabil. Read more »

Ultima zi de grădiniță!

DSCN9386 [800x600]Va vine sa credeti ca au trecut trei ani de cand copiii/nepotii vostrii au inceput primul ciclu de invatamant institutionalizat.
Amintiti-vi-i ca pe niste puisori speriati,derutati,despartindu-se pentru prima data de cuibul in care se simteau ocrotiti si pornind sa cunoasca «lumea cea mare».  Acum au crescut, le-au crescut aripile si-si iau zborul spre o noua zare pe care cu totii le-o dorim senina, ferita de furtuni. Read more »

„Ziua eroilor”- sărbătorită într-un mod cu totul special!

DSCN9284 [800x600]Înălţarea Domnului  și Ziua Eroilor s-au sărbătorit în acest an pe 9  iunie. O zi cu semnificații multiple, o zi în care bisericile ortodoxe au îmbrăcat straie de sărbătoare ( putem spune), cinstind așa cum se cuvine aceste mari sărbători. Sărbătorită la 40 de zile de la Învierea Domnului, Înălţarea Mântuitorului Iisus Hristos la ceruri a fost decretată și ziua de sărbătorire a eroilor martiri ai neamului, eroi care s-au sacrificat pentru patrie, pentru întreg neamul românesc. Read more »

Hramul Bisericii Ortodoxe de pe Satu Nou-„Sfânta Treime”

20160620_184435 [800x600]Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou și-a sărbătorit Hramul, acesta fiind „Sfânta Treime”!
Astfel, cu această ocazie de mare cinstire pentru biserică, preotul paroh Rus Cătălin, alături de Consiliul Parohial și întreaga comunitate creștină ortodoxă de pe Satu Nou au sărbătorit Hramul Bisericii într-un mod deosebit, printr-o slujbă religioasă specială: oficierea Sfintei Taine a Maslului! Read more »

Rămas bun viață de Liceu!

DSC_0486 [800x600]Ne luăm rămas bun de la încă o generație de liceeni! Astfel,  am asistat la lieul din Sebiș la ultimul careu la care a participat actuala generație de liceeni. Un moment plin de emoție pentru cei care au părăsit băncile liceului, dar și pentru profesorii ce i-au îndrumat atâția ani! A avut loc așadar ultimul careu al acestei generații de liceeni a anului 2016, un careu al emoțiilor, la care toate clasele a XII-a au participat cu lacrimi în ochi, de acum încolo pentru ei rămânând doar frumoasele amintiri ai acestor ani petrecuți la liceul din Sebiș. Ceremonia de rămas-bun a fost una solemnă, cu participarea părinților, a dascălilor, dar și a generațiilor elevilor de gimnaziu, cu toții salutându-i pe acești liceeni care au pornit pe un alt drum al vieții, urmând a păși spre facultatea mult dorită. S-a  încheiat astfel un ciclu din viața acestor elevi, un ciclu frumos, în care Liceul din Sebiș le-a fost cămin atâția ani! Read more »

Absolvenții clasei a VIII-a la final de gimnaziu

DSC_0099 [800x600]Festivitatea de încheiere a anului școlar 2015-2016 pentru clasele de a VIII-a a fost una specială, plină de emoție . Absolvenții de gimnaziu au încheiat cursurile mai repede decât celelalte clase tocmai pentru a se putea pregăti pentru Evaluarea Națională și pentru admiterea la liceu.
La festivitatea de închidere a anului școlar a  claselor a VIII-a, absolvenții au fost sărbătoriți atât de dascăli cât și de colegii lor mai mici. În aplauzele celor prezenți, elevii merituoși au primit diplome și premii, iar profesorii le-au urat mult succes la examenul de admitere la liceu. Read more »

Atenție

  • RELUAREA DREPTURILOR DE CONCEDIU ŞI INDEMNIZAŢIE LUNARĂ PENTRU CREŞTEREA COPILULUI SE FACE ÎNCEPÂND CU LUNA IULIE 2016, DACĂ CEREREA PREVĂZUTĂ ÎMPREUNĂ CU ACTELE DOVEDITOARE SE DEPUNE ÎN PERIOADA: 01 IULIE – 01 AUGUST 2016 INCLUSIV. Read more »
'