займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Ne propunem cât mai multe investiții în Sebiș!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAÎn decursul fiecărui mandat  de primar, una dintre prioritățile mele a reprezentat-o implementarea în oraș a unei strategii de dezvoltare locală coerente, bazată pe o structurare corectă a bugetului local, precum și pe obținerea unor fonduri suplimentare de investiții, prin proiecte europene, prin atragerea unor sume de la Consiliul Județean sau prin programe guvernamentale. Ca urmare a acestui mod de gândire administrativă, s-a reușit punerea în practică de-alungul anilor a unor proiecte de modernizare a Sebișului, proiecte  care au vizat toate localitățile aflate în aria noastră administrativă: Sebiș. Prunișor, Donceni și Sălăjeni.
Astfel, putem vorbi de străzi asfaltate, canalizare introdusă, trotuare amenajate, rețea de apă extinsă, edificii administrative construite, investiții în școli, iluminat public, zone verzi îngrijite, bază sportivă modernă, spitale modernizate, etc.
Toate aceste investiții s-au putut realiza prin combinarea celor trei surse de venituri la care am făcut referire în paragraful anterior: buget local, fonduri europene, programe de finanțare prin Consiliul Județean sau Guvern. Read more »

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Prăjești, moment de bucurie în rândul credincioșilor

PICT6943 [800x600]În Duminica a XI-a după Rusalii, comunitatea din parohia Prăjești, protopopiatul Sebiș, a avut deosebita bucurie de a-l avea în mijlocul lor pe Înaltpreasfințitul Părinte Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului. Credincioșii, împreună cu numeroși oaspeți l-au întâmpinat pe ierarh cu mare bucurie. Chiriarhul arădean a târnosit cu acest prilej biserica cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului” şi a săvârşit o slujbă de binecuvântare a lucrărilor efectuate în ultimii ani la sfântul locaș de cult.
După târnosire Inaltpreasfinţitul Părinte Timotei a săvârşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie în locașul de cult, în fruntea unui ales sobor de preoți și diaconi. Din soborul slujitor au făcut parte, părintele iconom stavrofor Botea Alexandru – protopop de Sebiș și numeroși preoţi din parohiile apropiate, părintele Arhid. Tiberiu Ardelean, precum și reprezentanți ai autorităților locale. Read more »

Clasele au prins viață! A început un nou an școlar

DSC_0930 [800x600]A sunat din nou clopoţelul. Un nou an şcolar a început. Clasele au prins din nou viață, vocile elevilor răsunând iarăși în acest  nou an școlar.
Cei mai mici dintre elevi, plini de emoție și cu buchete de flori în mână, au intrat pentru prima dată în clasele care patru ani de acum încolo îi vor găzdui. Părinții și ei prezenți, i-au încurajat și i-au predat spre pregătire profesorilor.
De acum încolo acești profesori vor fi al doilea părinte pentru fiecare dintre elevi.
Noul an școlar a început cu mare fast, printr-un careu ce a avut loc în curtea liceului, în prezența primarului Feieș Gheorghe, a noului director al liceului, domnul profesor Romulus Barbatei, a cadrelor didactice, elevii, însoțiți depărinți, întâlnindu-se din nou cu activitatea școlară. Read more »

Tîrnosirea Bisericii Ortodoxe din cartierul Satu Nou, un eveniment de seamă al orașului!

20160821_084455 [800x600]Un alt eveniment religios important desfășurat recent în Sebiș a fost cel de sfințire a bisericii ortodoxe din Prăjești, când orașul Sebiș a primit încă odată vizita Înalpreasfințitului Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului. Acesta a revenit în orașul nostru anume pentru a oficia și sfințirea biserici ortodoxe din Prăjești, fiind primit după toate canoanele și rânduielile bisericești, preotul paroh Heller Cătălin îngrijindu-se ca împreună cu enoriașii bisericii să primească pe Înaltpreasfințitul cu toate onorurile cuvenite, primarul Feieș Gheorghe fiind și de această dată alături de comunitatea creștin ortodoxă din Prăjești, la eveniment participând inclusiv deputatul Eusebiu Pistru. Întreaga atmosferă a fost una a bucuriei, căci sfințirea bisericii constituie pentru orice enoriaș și orice bun creștin un moment de împlinire sufletească.

Unul din cele mai importante evenimente religioase desfășurate în luna august în Sebiș a fost cel de Târnosire a bisericii ortodoxe din cartierul  Satu Nou. Evenimentul a fost unul de mare anvergură, preotul paroh Rus Mercea Cătălin reușind să-i aibe invitați pentru slujba de târnosire pe cei mai mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe din această zonă a țării, repectiv Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului și Înalpreasfințitul Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului. Read more »

„Național Sebiș”- 6 puncte din primele două etape!

sebis-resita-99_29536827636_o [800x600]Primele două etape ale acestui campionat au fost de bun augur pentru echipa orașului nostru, „Național Sebiș” reușind două victorii, obținând astfel toate cele 6 puncte puse in joc.
Putem spune așadar că echipa noastră a început cu dreptul, surprinzând plăcut pe toată lumea prin modul în care a abordat ambele partide, arătându-ne evoluții spectaculoase și reușind să fructifice la maxim ocaziile avute. Echipa „alb albastră” a abordat pragmatic cele două meciuri, pregătindu-și strategia în funcție de adversar.
Chiar dacă prima etapă a campionatului a însemnat pentru ”Național Sebiș„ o deplasare dificilă, jucătorii noștri au intrat cu ambiție pe teren la Ripensia Timișoara, s-au mobilizat exemplar și în ciuda presiunii făcute de galeria echipei gazdă, ai noștri au marcat 3 goluri de generic în poarta adversarilor, aducând bucurie suporterilor noștri prezenți la meci, dintre care nu puteau lipsi primarul Feieș Gheorghe și viceprimarul Radu Demetrescu, ambii deplasându-se pentru a susține echipa orașului. Read more »

Clubul copiilor din Sebiș, participare la Cupa Ienopolis

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERALa Ineu s-a organizat și în acest an tradiționala competiție inter cluburi intitulată „Cupa Ienopolis”.
Am avut plăcerea de a vedea în cadrul acestei competiții și o delegație din Sebiș, fiind vorba de copii de la clubul copiilor, care, alături de doamna profesor au impresionat nu prin modul de prezentare, încântând publicul prezent prin demonstrații de gimnastică aerobică de mare clasă.
Felicităm reprezentanții orașului nostru și le dorim să continue pe aceeași direcție a pregătirii și autodepășirii!

Juniorii „Național Sebiș”- turneu în Franța

DSC_0006 [800x600]Pe perioada campionatului european de fotbal, în Franța s-a organizat și un turneu paralel, special, dedicat grupelor de juniori. A fost o competiție sportivă de anvergură, cu participare unor echipe de juniori a țărilor care au avut reprezentative la campionatul europena, ca atare, România a fost inclusă în cadrul acestor țări selectate pentru turneu.
Cu bucurie, am aflat că și juniori ai clubului nostru Național Sebiș au fost invitați oficial de a lua parte la acest important eveniment sportiv, astfel încât avem plăcerea de a vă prezenta juniorii „Național Sebiș” care ne-au reprezentat la turneul din Franța, din delegația noastră făcînd parte și antrenorul echipei, preum și un cadru medical care să poată interveni în caz de necesitate. Read more »

Casa de Cultură și-a intrat în drepturi!

DSC_8403 [800x600]Ajungerea cu lucrările la edificiul Casei de Cultură aproape de final se simte deja în oraș. Sa dat în funcțiune biblioteca, inclusiv cu o sală de lectură, s-a montat sistemul de sunetși lumini, dar cel mai important lucru, s-a dat în folosință sala mare!
Putem spune că acum Casa de Cultură „și-a intrat în drepturi”, căci în doar o lună de cînd s-au montat scaunele în sala principală, au fost deja organizate trei evenimente de marcă: concert de operă, piesă de teatru, eveniment caritabil. Read more »

Ultima zi de grădiniță!

DSCN9386 [800x600]Va vine sa credeti ca au trecut trei ani de cand copiii/nepotii vostrii au inceput primul ciclu de invatamant institutionalizat.
Amintiti-vi-i ca pe niste puisori speriati,derutati,despartindu-se pentru prima data de cuibul in care se simteau ocrotiti si pornind sa cunoasca «lumea cea mare».  Acum au crescut, le-au crescut aripile si-si iau zborul spre o noua zare pe care cu totii le-o dorim senina, ferita de furtuni. Read more »

'