Lista persoanelor fizice cu restanțe la plata impozitelor si taxelor locale.

Tabel persoane fizice restante – în format PDF

Campionii! – Național Sebiș II

DSC_4425 [800x600]Nu putem să nu aducem în prim plan succesul echipei Național SebișII, un succes rezultat al unei evoluții de excepție pe parcursul campionatului încheiat în luna iunie. Un succes care înseamnă promovarea echipei în liga superioară! Înseamnă titlul de campioană!
Național Sebiș II merită felicitările tuturor. A demonstrat că este o echipă unită, bine pregătită, o echipă care și-a spulberat toți adversarii. Practic, nu a avut adversari, câștigând fără emoții meciurile, înscriind gol după gol, la final obținînd locul I în serie. Read more »

Clubul Copiilor din Sebiș, un loc al dezvoltării creativității și personalității copiilor!

DSCN6370 [800x600]Avem în Sebiș un Club al Copiilor activ, cu cadre implicate în a organiza pentru tineri o serie de activități diversificate, activități creative, activități pe diverse domenii: pictură, dans, muzică etc. Este un club care își desfășoară activitatea datorită implicării acestor cadre inimoase, care reușesc lună de lună să conceapă pentru copii activități care mai de care mai atractive. Read more »

APEL DE SELECŢIE – Grupul de Acţiune Locală – GAL „Valea Superioară a Crişului Alb” – ARAD

14 decembrie 2010

NR GAL-148/20.06.2014
APEL DE SELECŢIE
Grupul de Acţiune Locală – GAL „Valea Superioară a Crişului Alb” – ARAD
Data publicării: 20.05.2014 Read more »

Festivitățile finalului de an școlar!

IMG_0454 [800x600]Școala a intrat în vacanță, spre bucuria elevilor, care după un an petrecut la ore, aveau nevoie să se bucure de vacanța de vară!
Până în septembrie nu ne vom mai reântâlni cu activitățile școlare, în acet număr prezentându-vă ultima activitate desfășurată în cadrul școlii la finalul anului școlar încheiat.
Este vorba de serbările de final de an școlar, cănd la instituțiile școlare s-au organizat festivitățile de final de an, festivități în care fiecare clasă și-a desemnat premianții, într-un cadru festiv și plin de solemnitate. Read more »

O vară a investițiilor în Sebiș!

PICT3404 [800x600]Primarul Feieș reușește, ca de fiecare dată, să finalizeze investiții după investiții, toate cu scopul de a aduce progres în Sebiș, de a construi un oraș pentru generațiile viitoare, dar și pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor de trai din Sebiș.
Toate acestea reprezintă un adevăr incontestabil, un adevăr dovedit prin fapte, prin realizări concrete, dar mai ales prin modul de gândire a obiectivelor finalizate în oraș. Obiective care au fost concepute în întregul lor, ca investiții majore, de așa manieră încât să nu existe lucruri făcute la cârpeală, ci doar lucrări de calitate, gândite și pentru viitor, nu doar pentru prezent. Read more »

În atenția fermierilor!

20 MAI- 18 IULIE 2014- Sesiune de depunere de proiecte
pe MĂSURA 121 MODERNIZAREA EXPLOATAŢIILOR AGRICOLE Read more »

Hramul Bisericii Catolice din Sebiș

DSCN6671 [800x600]Și Biserica Catolică din Sebiș și-a sărbătorit Hramul, urmând cu sfințenie tradițiile comunității catolice din Sebiș, care la evenimentele reprezentative iese în procesiune în centrul orașului.
Slujba religioasă de cinstire a Hramului a avut loc de dimineață, biserica fiind neîncăpătoare pentru enoriașii veniți să aducă omagiu Hramului.

Preotul paroh a oficiat  Sfânta Liturghie, după care s-a început procesiunea dedicată Sărbătorii Hramului Bisericii. Read more »

Hramul Bisericii Ortodoxe din Donceni

PICT7222 [800x600]Unul din evenimentele importante ale lunii iunie a fost reprezentat fără doar și poate de Hramul Bisericii Ortodoxe  din Donceni. Având Hramul Sfinții Petru și Pavel, biserica constituie un punct central, un reper fundamental pentru întrega comunitate din Donceni, care cu ocazia sărbătorii Hramului, a arătat că este o comunitate unită, cu credință în Dumnezeu.
Sărbătoarea Hramului s-a ținut în dupăamiaza zilei de joi, 26 iunie începând de la ora 17.00, prin oficierea Tainei Sfântului Maslu. Read more »

Festivalul de muzică, din nou succes răsunător!

PICT1037 [800x600]Festivalul de muzică, ediția a XV-a rămâne cel mai mare festival de gen din județ, menținându-și grandoarea după cincisprezece ani de existență. Un adevărat brand al Sebișului, festivalul reușește să aducă de fiecare dată în oraș iubitori de muzică din întreaga țară.

Din nou festivalul de muzică a reușit să capteze atenția tuturor asupra Sebișului. Ediția din acest an s-a înscris pe aceeași linie de organizare cu care am fost onbișnuiți an de an, adică un festival unic în județ, care în cele trei zile de organizare reușește să aducă pe scenă nume mari ale muzicii românești, atât populare cât și ușoare. Read more »