займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR

În considerarea cadrului legislativ în vigoare pe linie de evidenţă a persoanelor, cetăţeanului român îi revine obligaţia de deţine act de identitate valabil, drept pentru care, titularul va solicita Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor eliberarea unui nou document:

- cu minim 15 zile şi maxim 180 de zile înainte de expirarea termenului de valabilitate al actului de identitate, respectiv în termen de 15 zile de la implinirea vârstei de 14 ani, în cazul eliberării primului act de identitate ori, ca urmare a producerii unor modificări privind schimbarea numelui, schimbarea domiciliului, pierdere, etc.

- Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Sebiş, face un apel către toţi cetăţenii pentru a verifica periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate.

Documentele pe care cetăţenii trebuie să le prezinte în susţinerea cererii pentru eliberarea actului de identitate:

- cererea tip pentru eliberarea actului de identitate;

- certificatul de naştere al solicitantului şi ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original şi copie;

- certificatul de căsătorie/hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, original şi copie(după caz);

- documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, original şi copie;

- taxa privind contravaloarea actului de identitate.

Persoanele care nu au posibilitatea de a prezenta toate documentele prevăzute de lege pentru eliberarea cărţii de identitate vor fi puse în legalitate cu cărţi de identitate provizorii.

 

Primăria orașului Sebiș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, gradul asistent

Primăria orașului Sebiș, jud. Arad, organizează concurs de recrutare în data de 27.01.2016, ora 10.00 (proba scrisă) și în data de 29.01.2016, ora 14.00 (interviul), pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, gradul asistent, din cadrul compartimentului Administrație Publică Locală al Aparatului de Specialitate al Primarului orașului Sebis:

            Candidații vor depune dosarele de înscriere la concurs în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la sediul Primăriei orașului Sebiș, județul Arad.

Dosarele vor conține documentele prevăzute de art.  49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia sunt afișate la sediul Primăriei orașului Sebiș.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției sau la telefon: 0257 311008.

HOTARAREA NR. 106 DIN 06.11.2015 – privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016

HOTARAREA NR. 106

DIN 06. 11. 2015

privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016

Hotararea de consiliu în format PDF

Atmosfera Crăciunului a cuprins orașul!

IMG_1500 [800x600]Apropierea sărbătorilor se face simțită din plin în Sebiș, în acest sens fiind realizate și lucrările de amenajare  pentru primirea cu bucurie a sărbătorilor, pentru intrarea în atmosfera specifică Crăciunului.
S-a trecut la pavoazarea orașului prin montarea beculețelor de sărbătoare, a figurinelor de Crăciun, respectiv prin pregătirea pentru întâmpinarea Crăciunului!
Bradul de Crăciun a fost amplasat și decorat, iar luminile multicolore ale beculețelor specifice sărbătorilor iernii dau deja o notă aparte centrului Sebișului. Read more »

Concert de colinde la Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou

IMG-20151221-WA0013 [800x600]O seară minunată a fost organizată la Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou, biserică ce prin  numirea ca preot a părintelui Rus Cătălin putem spune că a început să aibă o viață religioasă intensă, comunitatea ortodoxă de aici având acum lângă ea un preot implicat total în activitățile bisericești. Dovadă a acestui fapt este și recentul concert de colinde organizat la biserică în data de 20 decembrie, la ceas de seară, când, după slujba vecerniei, toți cei prezenți la biserică au putut asculta un colaj de colinde românești în interpretarea corului „Melos” condus de maestrul, preotul, Belean  Nicolae. Read more »

Crăciunul văduvelor – un eveniment devenit tradiție

DSCN1058 [800x600]În această lună, in sala restaurantului din Sebis a avut loc “Crăciunul vaduvelor”, eveniment special, organizat prin implicarea pastorului Cristian  Toader  împreună cu Primăria din Sebiă, la care au participat in jur de 100  de persoane, văduve si văduvi din oras, precum si invitați de la bisericile  baptistă, penticostală, ortodoxă si reformată, dar și oficialitățile orașului. A fost o seară de socializare, în care  s-au spus rugaciuni, s-au ascultat colinde, s-au recitat poezii, totul fiind ca o întâlnire de suflet. Read more »

„Caravana tradițiilor” la Sebiș

SIS_3177 [800x600]Colinde, daruri, bunătate – este spiritul Crăciunului, Marea Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Sebișul a cunoscut și în acest an aceste sentimente atât de pure, de speciale ale Crăciunului. Le-a cunoscut prin organizarea unui festival al colindului pe platoul din fața Palatului Administrativ.
Un festival unic, în care pe scenă au urcat reprezentanți de seamă ai folclorului arădean, care au venit a ne colinda acum, în preajma Crăciunului. Read more »

În așteptarea lui Moș Crăciun

DSC_0016 [800x600]Apropierea sărbătorilor de iarnă a adus nerăbdare printre copiii de la grădinița PN din Sebiș în așteptarea darurilor mult dorite.  Pentru a le afla părerile am fost și noi să stăm de vorbă cu aceștia.Toți copiii ne-au mărturisit că au fost cuminți pe tot parcursul anului, astfel că așteaptă cu nerăbdare să vadă bradul împodobit, dar și cadourile pe care Moș Crăciun le va aduce. Noi vă prezentăm dorințele celor mici, pentru amintirile viitoare, dar și pentru că sărbătorile de iarnă reprezintă un moment aparte în frumoșii ani ai copilăriei. Read more »

Moș Crăciun a poposit în Sebiș, spre bucuria copiilor!

DSC_0065 [800x600]Totul s-a petrecut la serbările prichindeilor de la grădinițele din oraș, acolo unde Moș Crăciun a poposit pentru a recompensa copiii care s-au întrecut în a arăta celor prezenți, sebări de final de an pline de frumusețe.
Piese de teatru, colinde, poezii și dansuri, toate au fost interpretate de copiii veniți costumați adecvat programului artistic pregătit de fiecare grădiniță în parte. Sălile claselor s-a umplut de culorile hăinuțelor celor mici, care, putem spune că au adus mai repede Crăciunul in oraș. Read more »

Un gând la final de an!

feiesNe pregătim să întâmpinăm marea Sărbătoare a Nașterii Domnului și noul an 2016. Este momentul din an când trebuie să fim mai buni, mai toleranți și să ne punem în balanță atât realizările, cât și planurile de viitor. Este o perioadă din an tocmai potrivită pentru a uita de rele şi pentru a urma pilda sfântă în care bătrânii înţelepţi ne învaţă că ”Dar din dar se face rai!”. Read more »