займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

ANUNT

Primaria ORAȘULUI  SEBIȘ,  cu  sediul in  Piața Tineretului, nr. 1,  jud.  Arad, tel: 0257. 311. 008,  fax:0257.306.065, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii  de  emitere  a  acordului  de  mediu pentru proiectul  :,,Reabilitare si extindere stație de epurare în orasul Sebiș, jud. Arad”localizată în orașul Sebiș,intravilan  trup  izolat , județul Arad.

Informatiile privind proiectul propus  pot  fi  consul tate  la  sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Arad,str. Splaiul Mures FN(telefon  0257/280331 si  la  sediul Primariei orasului  SEBIS.

Observatiile publicului  se  primesc zilnic  la  sediul autoritatii competente pentru protectia mediului  APM Arad ,str. Splaiul Muresului FN, intreorele  9ºº-14 ºº

O administrație pentru comunitate – Prioritățile anului 2016

feies- În primul rând doresc să văd finalizată Casa de Cultură a ora-șului. Este un edificiu reprezentativ pentru Sebiș, a cărei construcție am început-o cu ani în urmă, gândind pentru viitor încă de când am realizat proiectul. Adică, am dorit ca Sebișul să dispună de un complex arhitectural central impozant, care să fie util și generațiilor viitoare, dar în același timp să reprezinte un simbol al orașului. Așa am început amenajarea zonei centrale care să cuprindă platoul piațetar din centru, Palatului Administrativ, Palatul Finanțelor Publice și Casa de Cultură. Încă de pe atunci, datorită dimensiunii ansamblului arhitectural, am știut că aceste edificii impozante nu pot fi construite de pe o zi pe alta, ci doar în timp, progresând an de an pentru a le finaliza, fiind vorba atât de costuri, cât și de volumul de muncă. Read more »

În bună înțelegere, cu seriozitate și corectitudine, Sebișul va progresa an de an!

feies „An de an, am avut cuprinse în lista de investiții proiecte prin care să aducem un plus modernizării Sebișului și a localităților Prunișor, Sălăjeni și Donceni.
An de an, am gândit investițiile pe care le-am făcut în oraș având în vedere structura reală a bugetului local și ne-am întins doar cât s-a putut din punct de vedere financiar, considerând mereu că dacă vrem să avem un oraș cu perspective pentru viitor, atunci trebuie să fim realiști, să ne bazăm în primul rând pe resursele noastre și doar apoi pe ceea ce putem obține prin finanțări europene, programe naționale, sau cu sprijin de la Consiliul Județean Arad. Read more »

Marșul pentru viață- organizat la Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou

IMG-20160325-WA0000Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscopul Aradului, s-a desfășurat la Arad a cincea ediție a Marșului pentru viață.
În perioada 1–31 martie, în România și Republica Moldova, a avut loc Luna pentru viață 2016 – iar punctul culminant a fost Marșul pentru viață 2016 – „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”, organizat în peste 130 de oraşe.
Și Sebișul a participat la această acțiune, preotul paroh Rus Cătălin, alături de enoriașii Bisericii Ortodoxe de pe Satu Nou, implicându-se în a atrage un semnal de alarmă asupra necesității de ocrotire a vieții, încă de la concepție. A fost o acțiune deosebită,pentru care părintele Rus Cătălin și toți credincioșii bisericii trebuie și merită felicitați. Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou rămâne un reper al valorilor creștine și morale din Sebiș!

Învățământul, calea succesului în viață!

DSC_3187 [800x600]Construit prin sudoarea și voința sebișenilor, născut din ideea de a asigura un viitor mai bun generațiilor viitoare, liceul orașului este o instituție de bază, fundamentală a Sebișului, a comunității, asigurând nu doar pregătirea tinerilor, dar implicându-se activ în viața socială și culturală a orașului.
Vedem, cu bucuria respectului lucrului bine făcut, o preocupare constantă a cadrelor didactice a a se implica în organizarea unor evenimente deosebite, în a iniția activități extracuriculare, activități prin care, împreună cu elevii, dau un suflu aparte, dinamic, plin de prospețime sistemului se învățământ al orașului. Read more »

Politica bunului simţ trebuie să primeze!

feiesÎn toată activitatea mea am considerat că politica nu trebuie confundată cu administrația.
Am fost ales primar prin voința majorității sebișenilor și chiar dacă au fost și cetățeni care au avut alte opțiuni politice, cum este și firesc, m-am comportat mereu ca un primar al tuturor, fără resentimente, așa cum și este normal în orice societate care dorește să progreseze. Read more »

În atenția fermierilor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că din 01 martie, a început Campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2016, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, respectând calendarul stabilit și obiectivele propuse . Read more »

SVSU Sebiș vă atenționează!

Întrucât primăvara se apropie cu paşi repezi, vegetaţia uscată rezultată din salubrizare şi alte activităţi gospodăreşti nu va întârzia să apară. Arderea acestor deşeuri vegetale constituie o activitate cu risc ridicat de producere a incendiilor. Pentru a preveni producerea unor evenimente ce pun în pericol viaţa, sănătatea şi bunurile persoanelor vă aducem la cunoştinţă următoarele măsuri care trebuie sa le aveţi în vedere la arderea vegetaţiei uscate: Read more »

„Național Sebiș” aduce bucuria fotbalului în oraș

IMG_4360 [800x600]Primăvară înseamnă plăcerea reîntoarcerii zilelor senine, plăcute, cu natura reînviind, a zilelor de promenadă, când toată lumea așteaptă cu nerăbdare să petreacă cât mai mult timp în are liber, bucurându-se de trecerea iernii.
Ce este mai frumos, ca în astfel de zile, la final de săptămână, să poposești pe stadionul din Sebiș, pentru a te bucura de o partidă frumoasă de fotbal? Național Sebiș a început returul de campionat și a readus bucuria de a vedea meciurile Ligii a III-a la Sebiș. Sport, emoții, zile însorite….ideal pentru oricine, nu doar pentru suporteri, de a petrece câteva ore frumoase la stadion, cu prietenii, familia. Read more »