займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Contract – materiale antiderapante și utilaje

Contractul în format PDF – DOC211116

Sărbătoarea mulțumirii la Biserica ”Betania” din Sebiș

DSCN9586 [800x600]Duminică, 9 octombrie, Biserica „Betania” din Sebiș a îmbrăcat haine de sărbătoare. A avut loc „Sărbătoarea Mulțumirii”, o zi specială, dedicat mulțumirii față de Dumnezeu pentru darurile pe care ni le-a dat nouă, oamenilor, începând cu darul vieții. A fost o zi specială, devenită tradiție an de an la Biserica Betania, o zi care ne-a arătat din nou ce comunitate frumoasă avem la acest reprezentativ lăcaș de cult din Sebiș. Read more »

Liceul Teoretic Sebiş la început de an şcolar

14520335_1085998484840913_2366713492609337291_nElevii Liceului Teoretic Sebiş au fost implicaţi în perioada 22.08.2016-26.08.2016 într-o acţiune amplă de tineret la care au participat 48 de tineri și 8 profesori însoțitori din județele: Vâlcea (Liceul „Constantin Brâncoveanu”-Horezu, Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Naţional de Informatcă „Matei Basarab”), Dolj (Colegiul Naţional „Carol I”, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Liceul Teoretic „Tudor Arghezi” Craiova), Olt (Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina), Mehedinți (Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja” Drobeta-Turnu Severin), și Arad (Liceul Teoretic Sebiş). Este vorba de „Concursul Regional de Dezbateri Educative” organizat de către Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică – ARDOR Oltenia  prin finanțarea proiectului de către DJST Vâlcea, DJST Dolj, DJST Olt, și DJST Arad. Read more »

Acoperișuri reabilitate la Liceu și Spitalul din Prăjești

Datorită fenomenului meteorologic de pe finalul acestei veri, când a căzut în oraș piatră de mărimi destul de mari, acoperișurile de la liceu și spitalul din Prăjești au fost deteriorate destul de grav, motiv pentru care, una dintre lucrările recent derulate de administrația locală au fost cele de refacere a acoperișurilor celor două clădiri, remediindu-se astfel problemele existente.

Parcul central, complet reamenajat!

Iluminat ornamental, noi locuri de joacă pentru copii, alei pavate! Așa arată acum parcul din spatele Casei de Cultură ca urmare a lucrărilor de amenajare derulate anul acesta.
Primarul Feieș Gheorghe, așa cum a avut cuprins în programul de dezvoltare a orașului, a reamenajat complet această zonă verde din centru Sebișului, putând acum vorbi de un perimetru de promenadă frumos amenajat, dotat cu locuri dejoacă pentru copii și băncuțe pentru recreere, învăluit pe timpul serii de lumina feerică a iluminatului ornamental.

Noi străzi asfaltate!

Încă o suită de investiții pentru modernizarea infrastructurii  rutiere a Sebișului a fost pusă în practică!

Este vorba de finalizarea asfaltării a încă patru străzi din oraș: Ineului, Mureșului, Oituz și Gării.

Progresul orașului Sebiș, singura noastră preocupare

Strategia de dezvoltare locală implementată în oraș de primarul Feieș Gheorghe s-a dovedit a fi una de bun augur pentru progresul Sebișului, în timpul mandatelor sale schimbările în bine fiind vizibile prin prisma lucrărilor de modernizare derulate an de an, modernizări de amploare, care au avut  ca scop implementarea de proiecte investiționale majore, cu impact asupra evoluției prezente și viitoare a orașului. Read more »

CUPA ORAŞULUI SEBIŞ LA CĂLĂRIE

Primăria Oraşului Sebiş  în colaborare cu Clubul Sportiv Agroturism Slătioara, organizează în perioada 22-23 octombrie 2016, competiţia sportivă  CUPA ORAŞULUI SEBIŞ LA CĂLĂRIE.

Concursul va avea loc la Baza de agrement PARADIS SEBIŞ, str. Ciutăriei, nr.34 şi se va desfăşura conform programului competiţional, sâmbătă şi duminică, între orele 11,00 – 15,00. Read more »

Ne propunem cât mai multe investiții în Sebiș!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAÎn decursul fiecărui mandat  de primar, una dintre prioritățile mele a reprezentat-o implementarea în oraș a unei strategii de dezvoltare locală coerente, bazată pe o structurare corectă a bugetului local, precum și pe obținerea unor fonduri suplimentare de investiții, prin proiecte europene, prin atragerea unor sume de la Consiliul Județean sau prin programe guvernamentale. Ca urmare a acestui mod de gândire administrativă, s-a reușit punerea în practică de-alungul anilor a unor proiecte de modernizare a Sebișului, proiecte  care au vizat toate localitățile aflate în aria noastră administrativă: Sebiș. Prunișor, Donceni și Sălăjeni.
Astfel, putem vorbi de străzi asfaltate, canalizare introdusă, trotuare amenajate, rețea de apă extinsă, edificii administrative construite, investiții în școli, iluminat public, zone verzi îngrijite, bază sportivă modernă, spitale modernizate, etc.
Toate aceste investiții s-au putut realiza prin combinarea celor trei surse de venituri la care am făcut referire în paragraful anterior: buget local, fonduri europene, programe de finanțare prin Consiliul Județean sau Guvern. Read more »

'