займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

În atenția cetățenilor

Vă informăm că pentru toți cei care nu și-au plătit taxele și impozitele locale până la început de acest trimestru IV din an, de acum încolo se calculează penalități pe fiecare zi de întârziere a acestor plăți. Recomandăm restanțierilor să-și plătească taxele și impozitele locale restante, pentru a nu plătit sume majorate cu penalitățile de întârziere și de asemenea, pentru a nu ajunge în situațiile neplăcute de a fi executați silit, așa cum obligă legislația actuală.
Primăria Sebbiș

În atenția conducătorilor de atelaje hipo (căruțe), biciclete și mopede

Atelajul hipo (căruța) trebuie să fie dotat pe părțile laterale și în spate cu elemente reflectorizante tip ”OCHI DE PISICĂ”.
Aceleași elemente trebuie să fie montate și pe hamurile cailor.Conducătorii de atelaje hipo, biciclete sau mopede au obligația de a cunoaște normele elementare privind circulația pe drumurile publice, să poarte îmbrăcămite reflectorizantă și să nu consume băuturi alcoolice.
De asemenea, pentru prevenirea accidentelor, vă recomandăm, pe cât posibil, să nu circulați pe timp de noapte.

În atenția cetățenilor- Despre ajutoarele de încălzitre

Persoanele singure si familiile cu venituri mici care nu-si permit sa acopere in totalitate cheltuielile pentru incalzirea locuintei (consumatori vulnerabili) pot cere ajutoare financiare, conform OUG nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece. Read more »

„Național Sebiș” – în focul campionatului

PICT0132 [800x600]Nimeni nu se aștepta ca și anul acesta „Național Sebiș” să fie lider în campionat, să reușească evoluții atât de bune! Echipa noastră a surprins din nou, arătând că Sebișul nu se lasă doborât niciodată și indiferent de greutăți sau deziluziile trecutului știe să treacă peste obstacole, știe să privească în viitor cu optimism și să-și urmeze țelul: acela de a fi în frunte în activitățile sale, acela de a urmări mereu calitatea și promovarea valorilor, pe plan sportiv orașul nostru fiind apreciat de către toți, inclusiv de adversarii care vin ne pe teren să dea piept cu „Național Sebiș”. Read more »

„Zilele Școlii”- un eveniment marcant al Sebișului

DSCN1019 [800x600]Sebișul este orașul care mereu a arătat că știe să trăiască frumos! Știe să se bucure de fiecare eveniment deosebit, sebișenii îmbinând armonios munca de zi cu zi cu momentele de sărbătoare autentice. A ști trăi frumos este în ziua de azi un lucru tot mai greu de găsit, este un mod în care oamenii trăiau și priveau viața, știind să se gospodărească de așa manieră încât fiecare minut al vieții era privit cu bucurie, atât munca, cât și zilele de sărbătoare.
Sebișul rămâne astăzi un astfel de reper: trăiește frumos! Gândiți-vă bine la această expresie, căci este de mare însemnătate pentru fiecare : modul cum privești viața- a trăi frumos înseamnă a te bucura de viață! Read more »

”Balul Bobocilor” la Liceul din Sebiș

RBI-395_Fotor [800x600]Toamna se numără bobocii, dar şi balurile bobocilor, organizate în toate liceele din ţară. Este evenimentul major pentru care elevii claselor a IX-a, care se pregătesc pentru el din prima zi de şcoală. Este şi cazul reprezentanţilor Liceului din Sebiș, care, şi în acest an, au sărbătorit Balul Bobocilor la discoteca „Ring”. O locaţie care s-a dovedit, şi de această dată, neîncăpătoare, alături de concurenţi fiind prezenţi colegi de şcoală din toate clasele, prieteni şi membri ai familiei. Read more »

Primăria orașului Sebiș, jud. Arad, organizează concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului Sebiș

Primăria orașului Sebiș, jud. Arad, organizează concurs în data de 24.11.2015, ora 10.00 (proba scrisă) și în data de 26.11. 2015, ora 14.00 (interviul), pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul  Aparatului de Specialitate al Primarului orașului Sebiș:

În cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Protecția Mediului: Read more »

În atenția cetățenilor:Detaliile noului cod fiscal pregătit pentru 2016

Există o mulțime de taxe care cresc! Persoanele fără venituri vor fi obligate, cu câteva excepţii, să depună de anul viitor la ANAF o declaraţie prin care li se va stabili ce sumă au de plătit pentru contribuţia pentru sănătate (CASS), potrivit noului Cod Fiscal. Până acum persoanele care nu realizau venituri nu erau obligate să depună la fisc o declaraţie, iar pentru a beneficia de servicii medicale în sistemul public, acestea plateau CASS-ul pe şase luni în urmă. Read more »

Infrastructura rutieră, o prioritate a primarului Feieș

20151010_174933Cele mai recente lucrări de asfaltare derulate în oraș ca urmare a demersurilor întrepinse de primarul Feieș au fost cele de reparare- asfaltare a drumului principal ce traversează orașul, precum și a drumului către Sălăjeni.
Pe aceste două tronsoane de drumuri s-au executat lucrări de decopertare a porțiunilor degradate, apoi lucrări de consolidare a fundamentului, și lucrări de asfaltare a zonelor refăcute în acest mod. S-au rezolvat astfel problemele apărute pe anumite porțiuni mai degradate a acestor drumuri importante ale Sebișului.

Biserica Ortodoxă de pe Satul Nou, în renovare

IMG-20151002-WA0005Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou constitue un adevărat simbol al Sebișului, atât prin frumusețea lăcașului de cult, cât și prin frumusețea comunității ortodoxe de aici.
Recent, biserica a beneficiat de lucrări importante de renovare, lucrări ce au vizat refacerea intrării în  biserică, fiind montată gresie nouă pe treptele intrării, precum și în perimetrul din fața bisericii, în același timp desfășurându-se și lucrări de curățire și renovare a fațatei din față a bisericii. Read more »