займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Festivalul de muzică Sebiș 2016

afis festival 2016 [800x600]

Read more »

O administrație pentru comunitate Încă 4 ani de progres continuu! An de an muncim pentru construcția unui oraș Sebiș cât mai bine pus la punct!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADragi sebișeni,
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o când m-ați ales primar și sper din tot sufletul că nu v-am dezamăgit în această perioadă. Vă transmit că am rămas în continuare aceași persoană, cu iubire pentru comunitatea noastră locală, dedicat dorinței de a face din Sebiș un oraș cât mai dezvoltat și cât mai bine pus la punct.
Faptul că mi-ați fost alături mereu și pe parcursul acestui mandat mă onorează, nu am uitat nici o clipă că sunt primar datorită dumneavoastră, cetățenilor orașului Sebiș, fiind conștient de responsabilitatea pe care o am de a depune toate eforturile pentru a aduce și implementa proiecte necesare și utile în Sebiș, Prunișor, Donceni și Sălăjeni Read more »

În întâmpinarea Sfintei Sărbători de Paște – La Bisericele Ortodoxe din Sebiș

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA„In vremea aceea,după ce a trecut sâmbăta, când se lumina de ziua cea dintîi a săptămânii, au venit să vadă mormântul Maria Magdalena şi cealaltă Marie. Şi iată s-a făcut cutremur mare, căci îngerul Domnului, pogorându-se din cer şi venind, a prăvălit piatra de la uşă şi a stat deasupra ei. Şi înfăţişarea lui era luminoasă şi îmbrăcămintea lui albă ca zăpada. De frica lui s-au cutremurat cei care păzeau şi s-au făcut ca nişte  morţi. Dar îngerul, vorbind femeilor, a zis: nu vă temeţi voi, căci ştiu că pe Iisus cel răstignit căutaţi. Nu este aici, căci S-a sculat precum a spus.Veniţi de vedeţi locul, unde a zăcut Domnul. Duceţi-vă degrab şi spuneţi ucenicilor Săi că S-a sculat din morţi şi va merge mai înainte de voi în Galileea; acolo Îl veţi vede. Iata, am spus vouă. Iar ele au plecat în grabă de la mormânt şi cu frică şi bucurie mare au alergat să vestească pe ucenicii Săi. Read more »

„Sebiș Enduro Challenge”! Etapa Prăjești

DSCN0060 [800x600]Dacă luna trecută zgomotul motoarelor turate la maxim a putut fi auzit peste tot în Sebiș, luna aceasta, organizatorul competiției, Cătălin Mocuța, cu aportul primarului Feieș Gheorghe, a pregătit a doua etapă din consacrata competiție „Sebiș Enduro Challange” la Prăjești.
Prin aceasta, s-a făcut o surpriză plăcută tuturor celor din Prăjești, cartier drag și reprezentativ al Sebișului, startul concursului de Atv-uri și motoare fiind dat din deal, de la cimitirul din Prăjești. Read more »

Național Sebiș – ASU Poli : 3-1

26562742596_63134cffbb_o [800x600]Vremea bună și evoluțiile pozitive ale echipei noastre din ultima perioadă a readus la Sebiș bucuria suporterilor de a fi prezenți în număr tot mai mare la stadion. S-a văzut acest lucru la partida de acasă când am primit vizita celor de la ASU Poli, un meci cu miză, un meci greu, dar pe care echipa noastră l-a câștigat fără dubiu cu scorul de 3-1.
Putem spune că arena alb albastră a renăscut odată cu începerea returului, când din nou au apărut discuțiile despre fotbal, despre echipă, toată lumea fiind prezentă la final de săptămână în tribune pentru a susține echipa, pentru a se bucura de senzațiile unice ce pot fi trăite doar în compania „sportului rege”. Read more »

Un praznic luminat și liniștit!

Feies alb [800x600]Stimați concetățeni, ne apropiem de una dintre cele mai mari sărbători din an și anume Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este praznicul care ne face să fim mai buni, mai iertători, să primim lumina Învierii în sufletul nostru. E momentul în care trebuie să uităm de toate necazurile și după un post de 40 de zile, de curățire trupească și sufletească, să petrecem în armonie, alături de cei dragi Învierea Domnului. Read more »

ANUNT

Primaria ORAȘULUI  SEBIȘ,  cu  sediul in  Piața Tineretului, nr. 1,  jud.  Arad, tel: 0257. 311. 008,  fax:0257.306.065, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii  de  emitere  a  acordului  de  mediu pentru proiectul  :,,Reabilitare si extindere stație de epurare în orasul Sebiș, jud. Arad”localizată în orașul Sebiș,intravilan  trup  izolat , județul Arad.

Informatiile privind proiectul propus  pot  fi  consul tate  la  sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Arad,str. Splaiul Mures FN(telefon  0257/280331 si  la  sediul Primariei orasului  SEBIS.

Observatiile publicului  se  primesc zilnic  la  sediul autoritatii competente pentru protectia mediului  APM Arad ,str. Splaiul Muresului FN, intreorele  9ºº-14 ºº

O administrație pentru comunitate – Prioritățile anului 2016

feies- În primul rând doresc să văd finalizată Casa de Cultură a ora-șului. Este un edificiu reprezentativ pentru Sebiș, a cărei construcție am început-o cu ani în urmă, gândind pentru viitor încă de când am realizat proiectul. Adică, am dorit ca Sebișul să dispună de un complex arhitectural central impozant, care să fie util și generațiilor viitoare, dar în același timp să reprezinte un simbol al orașului. Așa am început amenajarea zonei centrale care să cuprindă platoul piațetar din centru, Palatului Administrativ, Palatul Finanțelor Publice și Casa de Cultură. Încă de pe atunci, datorită dimensiunii ansamblului arhitectural, am știut că aceste edificii impozante nu pot fi construite de pe o zi pe alta, ci doar în timp, progresând an de an pentru a le finaliza, fiind vorba atât de costuri, cât și de volumul de muncă. Read more »

În bună înțelegere, cu seriozitate și corectitudine, Sebișul va progresa an de an!

feies „An de an, am avut cuprinse în lista de investiții proiecte prin care să aducem un plus modernizării Sebișului și a localităților Prunișor, Sălăjeni și Donceni.
An de an, am gândit investițiile pe care le-am făcut în oraș având în vedere structura reală a bugetului local și ne-am întins doar cât s-a putut din punct de vedere financiar, considerând mereu că dacă vrem să avem un oraș cu perspective pentru viitor, atunci trebuie să fim realiști, să ne bazăm în primul rând pe resursele noastre și doar apoi pe ceea ce putem obține prin finanțări europene, programe naționale, sau cu sprijin de la Consiliul Județean Arad. Read more »

'