Primaria orasului Sebis anunta concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor funcţiilor publice de execuţie vacante

Primaria orasului Sebis anunta concurs de recrutare pentru ocuparea  urmatoarelor funcţiilor publice de execuţie vacante:

In cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Protectia Mediului din cadrul  Aparatului de Specialitate al Primarului orasului Sebis

-          2 functii publice de executie de inspector clasa I, gradul profesional superior,

-          1 functie publica de executie de consilier clasa I, gradul profesional asistent

-          1 functie publica de executie de consilier clasa I, gradul profesional debutant Read more »

Concursul județean La Izvoare vine la Sebiș

DOC080715festival duminica

ANUNT PRIVIND VANZAREA PENTRU BUNURI IMOBILE

                             ANUNT PRIVIND VANZAREA PENTRU BUNURI IMOBILE

Anul 2015, luna Iulie, ziua 20

LICITATIA 1-a

          In temeiul art. 162 alin (1) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, rerepublicata, cu modificarile si completarile ulterioare : Read more »

O fosta absolventa a Liceului din Sebis a terminat sefa de promotie cursurile Facultatii de Medicina din Cluj Napoca

nicoleta batrana

 

Un eveniment care face cinste orasului Sebiș.

O fostă absolventă  a Liceului din Sebiș a terminat șefă de promoție cursurile Facultății de Medicină din Cluj Napoca.

Numele ei este Nicoleta Bătrâna

.
.
.
.
Mai multe detalii în discursul studentei :
https://www.youtube.com/watch?v=KtDRUn4Zyi0&feature=youtu.be

„Festivalul de Muzică”, o nouă ediție de succes!

IMG_7235 [800x600]Zilele de 5-6-7 iunie au reprezentat pentru Sebiș trei zile de spectacol. Trei zile pe parcursul cărora s-a desfășurat a XVI-a ediție a deja consacratului eveniment anual intitulat sugestiv „ Festivalul de Muzică Sebiș”. Da, ați citit bine: anul acesta a fost cea de-a XVI-a ediție a acestei ample manifestări culturale a orașului. O ediție, care, la fel ca și cele de dinainte a fost una la superlativ, pe scena montată în Piața Tineretului urcând nume de marcă a muzicii, soliști consacrați ,anume chemați pentru a încânta prin muzică și dans spectatorii prezenți în număr mare.
Festivalul a făcut ca Sebișul să devină pentru cele trei zile punctul de atracție a județului Arad, rămânând și pentru acest an cel mai mare eveniment de acest gen din tot județul. Read more »

Proiectul Erasmus+, Itinerarii spaniole

Imagine24 [800x600]De curând, în cadrul Liceului Teoretic Sebiș s-a derulat un eveniment cu semnificații deosebite: un grup de elevi a făcut un voiaj în Spania. Deplasarea nu a avut motivații de agrement turistic, ci a presupus implementarea unui proiect  ERASMUS+, cu titlul LOCAL SERVICES WITH EUROPEAN QUALITY. Mai precis, proiectul a vizat 15 elevi din clasa a X-a F, domeniul Turism și Alimentație, calificarea Tehnician în gastronomie, care au efectuat stagiul de pregătire practică, timp de două săptămâni, la modulul Armonie și Savoare (CDL), la agenți economici din Granada, Spania, în 2015. Cei 15 elevi, fete și băieți, au fost însoțiți de două cadre didactice și un monitor din partea Liceului Teoretic Sebiș. Toți cei 15 elevi au avut asigurată cazarea, masa, transportul cu avionul și bani de buzunar, conform reglementărilor UE. Read more »

29 Iunie- sărbătorim pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt prăznuiţi de către Biserica Ortodoxă la data de 29 iunie a fiecărui an. Aceştia sunt sărbătoriţi împreună datorită faptului că ambii s-au săvârşit la Roma. Sfântului Apostol Pavel i s-a tăiat capul iar Sfântul Apostol Petru a fost răstignit cu capul în jos. Read more »

În atenția cetățenilor! Cu privire la atestatele de producători

Având în vedere prevederile Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, începând cu 1 mai 2015, producătorii agricoli vor trebui să deţină un aşa-numit atestat de producător pentru a-şi putea vinde marfa în pieţele agroalimentare. Read more »

Anunț Angajare!

Anunț Angajare!
Grădiniţa Samariteanul nr.2 Sebiş organizează concurs pentru ocuparea postului de educatoare ,pe perioadă determinată, în data de 15.07.2015 la sediul grădiniţei: Sebiş,strada Victoriei ,nr.13;
Informaţii la telefon 0744862101.

Rămas-bun absolvenților clasei a VIII-a

DSC_0024 [800x600]Emoțiile cele mai mari în cadrul festivităților de final de an le-au avut elevii absolvenți ai clasei a VIII-a.
Ceremonia de final de an a fost, ca de fiecare dată, una specială, părinții prezenți, dascălii, elevii școlii, salutându-i pe acești absolvenți de gimnaziu care pornesc de acum pe un alt drum al vieții, urmând a păși spre liceul mult dorit. Se încheie astfel un ciclu din viața acestor elevi, un ciclu frumos, în care școala gimnazială din Sebiș le-a fost cămin atâția ani! Read more »