Vizită istorică a ambasadoarei Marii Britanii la Sebiș!

PICT0204 [800x600]Luna august a consfințit vizita la Sebiș  a Excelenţei Sale, Esther Blyth, Ambasadorul Marii Britanii şi Irlandei de Nord, care  a venit pentru a inaugura împreună cu primarul Feieș și celelate oficialități noua secție de radiologie a Spitalului Orășenesc Sebiș.
Primirea oficială a înaltului oaspete s-a petrecut în faţa Primăriei din Sebiş, unde fanfara din Buteni, dirijată de către profesorul Dan Miculiţ – fanfară care a fost invitată să cânte pe scena prestigiosului Festival „George Enescu” – a intonat imnurile celor două state. Read more »

Anunț important!

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad
Filiala Sebiș
Vă informează
Au început înscrierile pentru următoarele specializări:
- Facultatea de Științe Economice Sebiș (acreditată în conformitate cu normele legale), specializarea Economia Turismului, Serviciilor și Comerțului
- Masterate în specializarea „Audit și expertiză contabilă”, precum și „Marketingul și Managementul Firmei”
Înscrierile se fac zilnic la secretariatul filialei Sebiș a Universității „Vasile Goldiș”, de pe Bulevardul Victoriei, nr. 12.
Informații la telefon 0257/311.083

O administrație locală eficientă!

Untitled-1Am ales această titulatură deoarece putem vorbi din nou despre derularea a unor alte lucrări de modernizare a Sebișului! Ceea ce însemnă că avem  o administrație locală eficientă, o administrație cu rezultate pozitive vizibile la tot pasul în Sebiș! Nu de alta, dar fiecare lună înseamnă noi inițiative întreprinse, noi investiții în oraș! Toate acestea certifică faptul că primarul Feieș, la fel ca orice bun gospodar, găsește tot timpul ceva de făcut, punând în fiecare lună câte o cărămidă la construcția unui oraș Sebiș tot mai modern!
Despre toate acestea, primarul Feieș ne-a declarat: „Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, reușim să continuăm implementarea unor investiții importante în oraș, să finalizăm unele lucrări începute sau să inițiem unele noi. După cum știți, dezvoltarea Sebișului constituie pentru mine o prioritate absolută! Read more »

Pasi mici spre teatru

2014-08-27 16.54.11 [800x600]Va invit sa ne jucam, sa ne distram si sa facem mici pasi spre teatru!
Cursurile de actorie ii invata pe cei mici sa socializeze intr-un mod liber, distractiv, dezvoltandu-le latura creativa.
Jocul este cel mai frumos mod de a învaţa pentru un copil, iar noi, prin joc,
vom învăţa împreună să:
- avem o dictie bună;
- ne stimulăm imaginaţia
- atenţia distributivă; Read more »

În atenția fermierilor!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în această perioadă se desfăşoară controlul / suparacontrolul la faţa locului, în exploataţiile de bovine, ovine şi caprine, pentru care au fost depuse cereri de solicitare a ajutoarelor naţionale tranzitorii (ANT) în sectorul zootehnic pentru speciile ovine / caprine şi a ajutoarelor specifice pentru producătorii de lapte şi de carne de vită şi producătorii de lapte şi de carne de ovine / caprine din zonele defavorizate, în anul 2014. Read more »

În atenția cetățenilor

În conformitate cu Ordinul Prefectului Judeţului Arad nr. 146 din 01.04.2013 şi Planul comun de măsuri pentru aplicarea acestuia, cu prevederile Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor actualizată, Ordinul 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor, O.U.G. nr. 21/2004 privind managementul situaţiilor de urgenţă, întelegem să vă aducem la cunostiinţă următoarele măsuri care trebuie să le aveţi în vedere pentru prevenirea şi combaterea incendiilor provocate de arderea vegetaţiei uscate: Read more »

Arena alb-albastră a renăscut!

DSC_0265 [800x600]Spunem că arena alb-albastră a renăscut fiindcă, odată cu începerea noului campionat stadionul Sebișului a prins din nou viață, a ieșit din amorțeală, a redevenit punctul central al zilelor de sfârșit de săptămână. Acum, dacă este sâmbătă, se joacă meciurile echipei Național Sebiș I, iar duminica evoluează echipa a doua a orașului, tocmai promovată în Liga a IV din cadrul campionatului județean de fotbal. Read more »

Hramul Bisericii Ortodoxe din Prăjești

PICT2304 [800x600]Biserica Ortodoxă din Prăjești și-a sărbătorit Hramul în data de  15 august. O zi specială pentru întreaga comunitate ortodoxă din Prăjești, Biserica având Hramul Adormirea Maicii domnului.
Astfel, vineri 15 august, începând cu ora 18, comunitatea ortodoxă din Prăjești a fost prezentă la biserică, pentru a  cinsti   sărbătoarea hramului,  cu această ocazie, părintele paroh Cătălin Rus, împreună cu preoții invitați săvârșind Taina Sfântului Maslu. Read more »

Informare

Primăria Sebiș anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare cf.HG. 1076/2004 privind procedura evaluarii de mediu pentru planuri și programe, în vederea obținerii avizului de mediu pentru PUG -

Actualizare plan urbanistic general orașul Sebiș.

Format PDF:

Informare

Lista persoanelor fizice cu restanțe la plata impozitelor si taxelor locale.

Tabel persoane fizice restante – în format PDF