Nr.GAL-148/31.05.2015 Comunicat de presa

14 decembrie 2010Nr.GAL-148/31.05.2015
Comunicat de presa
Lista beneficiarilor care au semnat contracte cu APDRP prin GAL  ,, Valea Superioara a Crisului Alb”- pana la data de 31.05.2015.
Beneficiarii care au depus proiecte in cadrul sesiunilor din anii 2012, 2013,si 2014,  au semnat contracte dupa cum urmeaza:
Sesiunea 1/2012 Read more »

Poliția vă atenționează!

- Să nu dați curs solicitărilor primite prin telefon din partea unor persoane necunoscute prin care sunteți anunțați că o rudă a fost implicată într-un accident sau că ați câștigat premii sau concursuri la care nu ați participat și vi se cer sume de bani; Read more »

SVSU Sebiș vă atrage atenția! Măsuri pentru combaterea incendiilor de vegetație uscată!

1.Interzicerea arderii vegetaţiei uscate, lemnoase sau ierboase pe perioadele de primăvară, caniculă şi secetă prelungită, indiferent de destinaţia terenului şl de deţinător, inclusiv de pe terenurile limitrofe căilor de comunicaţie; Read more »

Pagini de istorie

SITUAŢIA ECONOMICĂ A LOCUITORILOR
ÎNTRE ANII 1920-1940
În primii ani după unirea cu patria mamă, greutăţile suportate de populaţie erau o continuare a celor anterioare. Distrugerile săvârşite în timpul războiului erau mari si multe nu se mai puteau recupera. Din Prunişor au căzut pe câmpul de luptă 26 de bărbaţi susţinători de familii. Read more »

În atenția cetățenilor!

Toți agricultorii care utilizează  pentru diverse stropiri substanțe fitosanitare au obligația de a ține evidența acestor acțiuni pe o perioadă de trei ani. Read more »

În atenția fermierilor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 215 – Plăți privind bunăstarea animalelor – pachet b – păsări, sesiunea I de depunere – anul III de angajament, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia. Read more »

Folclorul a poposit la Sebiș!

12_iul_2015-La-izvoare-Sebis-040 [800x600]În luna iulie a acestui an, iubitorii de folclor din Sebiș s-au putut bucura de o dupăamiază de duminică dedicată cântecului și jocului popular, unde altundeva decât pe scena anume montată în fața primăriei.
Astfel, primarul Feieș a vrut să facă o surpriză plăcută iubitorilor de gen, în colaborare cu Consiliul Județean Arad organizând la Sebiș o etapă din cadrul concursului de folclor județean intitulat „La Izvoare”. Read more »

Trei ani cu noi rezultate pozitive pentru Sebiș!

feiesDragi cetățeni ai orașului Sebiș au trecut deja trei ani de când m-ați ales din nou primar al Sebișului. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și sper din tot sufletul că nu v-am dezamăgit în această perioadă. Vă transmit că am rămas în continuare același om, cu iubire pentru Sebiș, dedicat dorinței de a face din Sebiș un oraș cât mai dezvoltat și cât mai bine pusă la punct, deziderat pentru care am luptat mereu.
Încrederea pe care mi-ați acordat-o când m-ați ales primar și pentru acest nou mandat mă onorează, nu am uitat nici o clipă că sunt primar datorită dumneavoastră, cetățenilor orașului, fiind conștient mereu de responsabilitatea pe care o am de a depune toate eforturile pentru prosperitatea Sebișului, cu localitățile ce-l definește ca oraș. Read more »

Primaria orasului Sebis anunta concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor funcţiilor publice de execuţie vacante

Primaria orasului Sebis anunta concurs de recrutare pentru ocuparea  urmatoarelor funcţiilor publice de execuţie vacante:

In cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Protectia Mediului din cadrul  Aparatului de Specialitate al Primarului orasului Sebis

-          2 functii publice de executie de inspector clasa I, gradul profesional superior,

-          1 functie publica de executie de consilier clasa I, gradul profesional asistent

-          1 functie publica de executie de consilier clasa I, gradul profesional debutant Read more »

Concursul județean La Izvoare vine la Sebiș

DOC080715festival duminica