Primăria orașului Sebiș, jud. Arad organizează concurs pentru ocuparea postului contractual de muncitor necalificat, temporar vacant în cadrul compartimentului Gospodarie Comunală.

Probele stabilite pentru concurs sunt: selecția dosarelor, proba practică și interviul. Nivelul studiilor necesare participării la concurs: minimum studii generale absolvite cu diplomă de 8 clase. Read more »

O comunitate unită la Biserica Ortodoxă Sebiș-Centru

PICT1970 [800x600]La Biserica Ortodoxă Sebiș-Centru, păstorită de preotul paroh Beni Ioja s-a desfășurat un eveniment de o mare frumusețe, eveniment organizat cu implicarea activă a comunității ortodoxe de aici.
Astfel, sub coordonarea preotului paroh, în data de 1 iunie, după oficierea Sfintei Liturghii a avut loc un eveniment la caer au participat un umăr mare de copii, eveniment ce a avut ca punct central biserica ortodoxă. Read more »

„Cupa 1 Iunie” la fotbal juniori!

PICT2230 [800x600]În data de 1 iunie a avut loc la Sebiș un frumos campionat de fotbal destinat echipelor de juniori.
Astfel, cei care au venit la stadion în acestă zi au putut vedea un campionat disputat, în care s-au întrecut echipele de juniori din Sebiș,Timișoara și Chișineu- Criș.
Startul competiției a fost dat în jurul orei 10:00, cân s-au tras la sorți și modul de disputare a meciurilor.
La final câștigătoare a fost echipa din Timișoara, după partide pline de determinare din partea tinerilor jucători. Read more »

Noi investiții la Spitalul Orășenesc Sebiș!

PICT0971 [800x600]După cum bine știți, la nivelul orașului Sebiș se derulează un amplu program de modernizare a spitalului, program care de trei ani se concretizează prin investiții majore destinate îmbunătățirii actului medical al orașului.
Tot pe acestă linie a modernizării spitalului, luna trecută a avut loc la Sebiș o conferință de presă cu privire la investițiile în secțiile ambulatorii ale spitaluluii orășenesc, investiții obținute de Sebiș  prin câștigarea unui proiect de finanțare regional. Read more »

Un nou Salon de Înfrumusețare în Sebiș!

20150512_131216 [800x600]S-a deschis un nou salon de înfrumusețare în Sebiș. Este vorba de un salon modern, bine pus la punct, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru ca oricine dorește să poată veni cu încredere și să beneficieze de servicii de  îngrijire de cea mai bună calitate. Salonul aparține societății: A&D MAGIC STAR WORLD SRL și oferă sevicii de: Manichiură, Pedichiură, Unghii Gel, Coafor, Tatuaje Cosmetice.
Salonul este deschis în Parcul Libertății, nr. 11A. (în curte lângă Casa Pariurilor). Read more »

Hramul Bisericii Ortodoxe de pe Satu Nou

PICT2237 [800x600]Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou și-a sărbătorit Hramul! Evenimentul de mare însemnătate pentru biserică a avut loc în data de 1 Iunie, Hramul Bisericii fiind „ Sfânta Treime”!
Astfel, cu această ocazie de mare cinstire pentru biserică, preotul paroh Rus Cătălin, alături de Consiliul Parohial și întreaga comunitate creștină ortodoxă de pe Satu Nou au sărbătorit Hramul Bisericii într-un mod deosebit, printr-o slujbă religioasă specială: oficierea Sfintei Taine a Maslului! Read more »

La Sebiș excelența este premiată!

DSC_0720 [800x600]În cadrul întregii sale activități, primarul Feieș, profesor-doctor în economie, a promovat performanța, competitivitatea, execlența în atcivitățile desfășurate. „Doar printr-o astfel de gândire pozitivă, îndreptată spre aprecierea valorilor reale ale societății se poate vorbi despre progres, despre o societate sănătoasă,în care valorile reale și nu cele false să fie în frunte, să dicteze direcțiile corecte de dezvolare”- afirma primarul Feieș! Read more »

Ziua Eroilor la Sebiș!

DSC_0633 [800x600]Înălţarea Domnului (Ziua Eroilor) s-a sărbătorit în acest an pe 21 mai. O zi cu semnificații multiple, căci în aceeași zi-21 mai- s-au sărbătorit și Sfinții Constantin și Elena!
Așadar, o zi în care bisericile ortodoxe au îmbrăcat straie de sărbătoare ( putem spune), cinstind așa cum se cuvine aceste mari sărbători creștine.
Sărbătorită la 40 de zile de la Învierea Domnului, Înălţarea Mântuitorului Iisus Hristos la ceruri a fost decretată și ziua de sărbătorire a eroilor martiri ai neamului, eroi care s-au sacrificat pentru patrie, pentru întreg neamul românesc. Read more »

Rămas-bun viață de liceu!

DSC_0605 [800x600]Ne luăm rămas-bun de la încă o generație de liceeni! Astfel, finalul lunii mai a consfințit la liceul din Sebiș ultimul careu la care a participat actuala generație de liceeni. Un moment plin de emoție pentru cei care au părăsit băncile liceului, dar și pentru profesorii ce i-au îndrumat atâția ani!

A avut loc așadar ultimul careu al acestei generații de liceeni, un careu al emoțiilor, la care toate clasele a XII-a au participat cu lacrimi în ochi, de acum încolo pentru ei rămânând doar frumoasele amintiri ai acestor ani petrecuți la liceul din Sebiș. Read more »

Festivalul de Muzică Sebiș, Ediția XVI-a 5-6-7 iunie 2015, Piața Tineretului ora 21:00

DOC030615afis

Read more »