займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Primaria orasului Sebis, jud Arad, organizeaza concurs – Consilier in cadrul Compartimentului Cultura, Muzeu, Biblioteca

 Primaria orasului Sebis, jud Arad, organizeaza concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de executie de Consilier, gradul profesional: debutant in cadrul Compartimentului Cultura, Muzeu, Biblioteca din cadrul Primariei orasului Sebis, in data de 07.02.2017 ora 10:00 – proba scrisa; interviul va avea loc in data de 09.02.2017 la ora 14:00.

             Data limita de inscriere in vederea participarii la concurs este  30.01.2017.

             Conditii de participare la concurs: studii universitare de licenta, absolvite cu diploma de licenta. Nu se solicita vechime in specialitate.

Dosarele de concurs vor contine documentele prevazute de art. 6 din HG 286/2011, cu modificarile si completarile ulterioare

Bibliografia este afisata la sediul Primariei orasului Sebis.

 Informatii suplimentare se pot obtine la sediul institutiei sau la telefon: 0257/311008.

In memoriam Damian Șoltezs

DSCN9646 [800x600]Se încheie o periodă cruntă pentru colegii, prietenii, dar mai ales familia lui Damian Soltezs. Inima fostului mijlocaș a încetat să bată la doar 31 de ani, lăsând în urmă durere și regrete. Cele mai afectate sunt, însă, fetița și soția lui, care au rămas fără sprijin, fără chipul și sufletul ce le încălzea căminul.
Într-un gest de solidaritate, foștii coechipieri ai lui Damian au strâns rândurile pentru un meci caritabil. Pe arena „Crișana” din Sebiș s-au strâns cinci echipe: Național Sebiș, Voința Macea, Cetate Dezna, Crișul Alb Buteni și Atletico Arad, care au jucat între ele timp de 90 de minute. Rezultatele nu au nicio importanță, atâta timp cât scopul a fost atins, strângerea unei importante sume de bani pentru familia lui Damian. Read more »

Ce este crăciunul pentru tine?

DSC_2837 [800x600]„Ce este Craciunul ? Oare ce inseamna pentru noi Nasterea Domnului Isus? „Sunt lucruri care anunta apropierea Craciunului, cum ar fi strazile decorate cu lumini si culori, colindele ce rasuna pretutindeni, vremea rece… Cu totii asteptam cu nerabdare acest deosebit eveniment si îl întampinam cu caldura, cu bucurie, cu zambete.  Multa mancare, multa curatenie, multe pregatiri. Problema nu e ca avem o masa imbelsugata, acum, la Nasterea Domnului, ci ca se pierde adevarata esenta a sarbatorii!  Uitam ca in urma cu 2000 de ani, undeva intr-o iesle, in Betleem, Fiul lui Dumnezeu, Isus, se intrupa luand chipul unui copilas! Read more »

Atmosfera Crăciunului la serbările grădiniței

DSC_1077 [800x600]Din nou, serbările grupelor de la grădiniță au reușit să impresioneze pe toată lumea!  Au fost serbări prin care copiii, sub îndrumarea doamnelor educatoare, au dorit să aducă în prim plan Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului, astfel încât au pregătit special pentru aceaste serbări: colinde una mai frumoasă decât alta, poezii, cântece, precum și scenete cu tematica Crăciunului. Colinde, poezii și dansuri, toate au fost interpretate de copiii veniți costumați adecvat Crăciunului, fiecare clasă colorându-se de hăinuțele celor mici, care, putem spune că au adus mai repede Crăciunul in comuna noastră. Read more »

Concert de colinde la Casa de Cultură din Sebiș

DSCN9702 [800x600]Sebișul s-a bucurat de un nou spectacol de colinde pe data de 18 decembrie, când, la Casa de Cultură a avut  loc festivalul colindului. Un festival în care pe scenă au urcat coruri din orașul nostru, care au venit a colinda, a aduce prin programul artistic propus bucuria vestirii Nașterii Mântuitorului.
A fost o seară magică la Casa de Cultură, o seară pentru suflet, căci nimic nu este mai frumos decât a asculta frumoasele colinde tradiționale românești, colinde ce se fac auzite doar în această perioadă a anului. Primarul Feieș Gheorghe, cu sprijinul Consililui Local și cu aportul corurilor din Sebiș dar și al școlii, a organizat la Casa de Cultură un concert de colinde de mare frumusețe artistică, un concert prin care Sebișul a intrat în atmosfera Crăciunului. Read more »

Sărbători fericite alături de cei dragi!

Feies alb [800x600]Gândurile mele se îndreaptă la finalul acestui an spre toţi locuitorii orașului Sebiș, cărora le doresc ca aceste Sfinte Sărbători să-i găsească alături de cei dragi, în fericire şi belşug, să-şi păstreze spiritul tolerant şi dorinţa de a trăi mai bine.
Acest an care se apropie de final a fost un an  pe parcursul căruia noi, cei din  administrația locală, am depus toate eforturile pentru găsirea soluțiilor necesare continuării programului de dezvoltare al orașului și realizării unei administrații corecte, transparente și deschisă față de nevoile existente, totul cu respectarea cadrului legislativ în vigoare. Read more »

Primăria orașului Sebiș, organizează concurs pentru ocuparea functiei publice de conducere vacanta de sef birou Impozite si Taxe Locale

Primăria orașului Sebiș organizează concurs în data de 16 ianuarie  2017, ora 10.00 (proba scrisă) și în data de 18 ianuarie 2017, ora 14.00 (interviul), pentru ocuparea functiei  publice de conducere vacanta de sef birou Impozite si Taxe Locale din cadrul  Aparatului de Specialitate al Primarului orașului Sebiș: anunț în format pdf: Primaria orasului Sebis Read more »

Cu ocazia sărbătorii Zilei Naţionale a României care a avut loc pe 1 Decembrie, vă transmit tuturor un sincer și călduros „La Mulţi Ani”!

Feies alb [800x600]Marea Unire de la 1918 rămâne cea mai importantă filă a istoriei noastre. Este un moment unic al istoriei neamului nostru românesc, reprezentând momentul în care noi românii ne-am definit ca națiune, ne-am hotărât singuri soarta și am spus tuturor: noi suntem români! Voința poporului a făcut ca pe 1 decembrie 1918, la Alba Iulia toți românii să  hotărască la unison că a venit vremea să fim uniți „în cuget și-n simțiri”.
Rezultatul acțiunii strămoșilor noștri a fost înfăptuirea României Mari, visul nostru al tuturor românilor. Conduși de oameni politici remarcabili, împinși de dorința de a se vedea uniți ca frații, înaintașii noștri au reușit prin curaj și voință să înfăptuiască Unirea Națiunii noastre, România. Read more »

Ziua Națională Cinstită la Sebiș

IMG-20161201-WA0004 [800x600]Ziua Națională a României a fost cinstită așa cum se cuvine în Sebiș, cu acest prilej de mare bucurie pentru toți românii, primarul Feieș Gheorghe, împreună cu viceprimarul Radu Demetrescu, consilieri locali și reprezentanții instituțiilor pompierilor, poliției, școlii și spitaului orășenesc  depunând coroane la monumentul din centrul orașului.
A fost o ceremonie solemnă, cu conotații istorice, prin acest gest, oficialitățile orașului și reprezentanții instituțiilor publice dorind a aduce cinstire eroilor neamului, care au luptat pentru idealulul întregii națiuni române: înfăptuirea Marii Uniri. Read more »

'