Copiii de la grădinițe îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun!

GRUPA MIJLOCIE  MAREDacă în numărul trecut al ziarului v-am prezentat ce cadori așteaptă de la Moș Crăciun copiii de la grădinița PN din Sebiș, acum, în preajma Crăciunului, vă aducem în prim plan cadourile pe care și le doresc copiii de la grădinița PP din oraș.
Crăciunul rămâne astfel ziua în care cei mici așteaptă cu nerăbdare să vadă ce are Moșul în sac, bucurându-se din toată inima lor de această frumoasă zi de sărbătoare! Read more »

Festivalul Colindelor!

DSCN0094 [800x600]Sebișul a găzduit vineri, 19 decembrie, un real festivalul de colinde. Un festival prin care cântecul colindului a răsunat în Sebiș, vestind apropierea Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului!
Astfel, cu începere de la ora 18.00, în fața Palatului Administrativ, grupuri de colindători de la liceu, fanfara,precum și coruri din oraș, au susținut pentru publicul prezent un regal de colinde, spre bucuria tuturor celor veniți special pentru concert sau a celor care au fost la acea oră în centru Sebișului. A fost o seară cum nu se putea mai frumoasă, o seară a colindului,o seară de neuitat! Read more »

Primarul Feieș, invitat de onoare la Gala „Lions Club” (Clubul Leilor)

LIONS 20 (4)Meritele deosebite ale primarului nostru, atât pe plan administrativ, cât și universitar sau politic, sunt recunoscute la nivelul întregului județ și nu numai, motiv pentru care primarul Feieș este invitat mereu la galele importante inițiate de organizații politice sau ale oamenilor de afaceri.
Una dintre aceste gale a fost cea organizată în Sala Ferdinand din Municipiul Arad, gală a Clubului Leilor, unde au participat doar personalitățile reprezentative ale județului. Primarul Feieș a făcut parte dintre aceștia, onorând invitația clubului, și reușind din nou să se afirme și în acest cadru select al județului Arad. Read more »

Cătălin Heller, noul preot paroh al Bisericii Ortodoxe din Prăjești!

PICT3186 [800x600]Dacă în urmă cu două numere ale ziarul vă prezentam slujba de numire la Biserica Ortodoxă de pe Satu Nou a părintelui Rus Cătălin, care până recent slujise la Biserica Ortodoxă din Prăjești, acum vă aducem în pim plan numirea ca Preot Paroh al Bisericii Ortodoxe din Prăjești a părintelui Heller Cătălin, cel care de acum încolo va păstori comunitatea ortodoxă din Prăjești. Read more »

Serbările școlare, Un spectacol dedicat Crăciunului

10850673_810941582304882_1868307832_nSerbările școlare de anul acesta au reprezentat adevărate spectacole artistice în care elevii fiecărei clase s-au întrecut pe sine în a arăta părinților și tuturor celor prezenți, reprezentații artistice care mai de care mai spectaculoase. Au fost, serbări care au avut ca tematică Crăciunul, ca sărbătoare a noastră a tuturor.
Piese de teatru, colinde, poezii și dansuri, toate au fost interpretate de copiii veniți costumați adecvat Crăciunului. Sălile de clasă s-au umplut de culorile hăinuțelor celor mici, care, putem spune că au adus mai repede Crăciunul in Sebiș. Au fost zile de spectacol în care toți cei veniți la serbări și-au amintit cu drag de anii tinereții, când așteptau ca Moș Crăciun să poposească în pragul casei lor. Read more »

Un gând la final de an!

feiesAcum, pe final de an, vă doresc tuturor Sărbători Fericite alături de cei dragi și zile de sărbătoare pline de bucurie și fericire!
Acest an care se apropie de final a fost un an cu bune și rele, cu realizări dar și dezamăgiri, un an  pe parcursul căruia noi, cei din  administrația locală, am depus toate eforturile pentru găsirea soluțiilor optime de implementare a unor proiecte necesare pentru dezvoltarea Sebișului. În acest sens, am drămuit responsabil fiecare resursă financiară a bugetului local, încercând o prioritizare cât mai eficientă a cheltuielilor destinate investițiilor, luând în considerare acoperirea unei palete cât mai largi de activități benefice comunității noastre locale. Read more »

Copiii de la grădiniță așteaptă cadourile de sărbători!

Apropierea sărbătorilor de iarnă a adus nerăbdare printre copiii de la grădinițele din Sebiș, în așteptarea darurilor mult dorite.
Toți copiii ne-au mărturisit că au fost cuminți pe tot parcursul anului, astfel că au așteptat cu nerăbdare cadourile pe care Moș Nicolae și Moș Crăciun le vor aduce. Au ghetuțele pregătite și își doresc tot felul de cadouri.
Noi vă prezentăm dorințele celor mici, pentru amintirile viitoare, dar și pentru că sărbătorile de iarnă reprezintă un moment aparte în frumoșii ani ai copilăriei.

Read more »

ÎN ATENȚIA CONTRIBUABILILOR RESTANȚIERI LA PLATA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR LOCALE!

În cazul în care aveți restanțe la plata taxelor și impozitelor locale, vă rugăm să vă prezentați la Biroul Financiar – Contabil, Impozite și Taxe din cadrul primăriei Orașului Sebiș în vederea achitării lor până la sfârșitul anului, deoarece în caz contrar vor fi aplicate penalități și majorări la sumele pe care le aveți deja de plătit și vor fi demarate procedurile de executare silită.
Aceasta este circulara legală pe care am primit-o
și suntem obligați să o punem în aplicare.
Primăria Orașului Sebiș

14 decembrie 2010Grupul de Acțiune Locală – GAL ”Valea Superioară a Crișului Alb” – ARAD
APEL DE SELECTIE

Data publicării: 28.11.2014
Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: sesiunea nr.4/2014
Grupul de Acţiune Locală – GAL Valea Superioară a Crişului Alb – ARAD anunţă PRELUNGIREA APELULUI DE SELECŢIE din perioada 20 octombrie-28 noiembrie 2014 a sesiunii de primire a cererilor de proiecte pana Ia data de 12 decembrie 2014, pentru sub- măsurile: 411.112 – „Instalarea tinerilor fermieri**, 411.121 -Modernizarea exploatatiilor agricole „._
Fondurile disponibile pentru Măsura 411.112 – „Instalarea tinerilor fermieri” sunt de 416.000 euro. Fondurile disponibile pentru Măsura 411.121 – „Modernizarea exploatatiilor agricole” sunt de 6.537 euro. Read more »

Momente din istoria Prunișorului! Spicuiri din monografia scrisă de înv. Vasile Brăiloiu

OBICEIURI ȘI CREDINŢE
Poporul român are multe obiceiuri pe care le practică cu ocazia diferitelor evenimente din viată. De asemenea practica unele obiceiuri cu ocazia unor sărbători. Nici locuitorii din Prunişor nu se lasă mai prejos. Read more »