займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными займы онлайн микрозаймы онлайн срочные займы онлайн наличными срочные микрозаймы онлайн наличными займ онлайн микрозайм онлайн займ онлайн наличными микрозайм онлайн наличными займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Videoclip de prezentare al Orașului Sebiș

Marșul pentru viață, organizat la Sebiș

PICT9192 [800x600]În ziuai de 25 martie 2017, în ziua praznicului Buneivestiri, s-a desfășurat la Sebiș o nouă ediție a „Marșului pentru Viață”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscopul Aradului. Anul acesta, Marșul pentru viață s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova, sub genericul Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine! Read more »

Spre Informare – Reguli de piață

ART. 7
(1) Exercitarea activităţilor de comerţ cu ridicata sau comerţ cu amănuntul a produselor agricole obţinute în ferma/gospodăria proprie de către producătorii agricoli persoane fizice care deţin atestat de producător se realizează în baza carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol.
(2) Se interzice vânzarea produselor cumpărate de la terţe persoane în baza carnetului de comercializare. Read more »

Drumurile din Sălăjeni și Donceni, pregătite pentru asfaltare

DSC_8886 [800x600]Asa cum am prezentat și în numărul trecut al ziarului, anul 2017 a început în forță pentru administrația locală a orașului. A venit rândul asfaltării drumurilor din Sălăjeni și Donceni, lucrările fiind în momentul de față în plină desfășurare. S-a trecut la pregătirea străzilor pentru asfaltare, fiind executate lucrări de amenajare și consolidare a fundamentului drumurilor, prin lucrări de pietruire și cilindrare, urmând ca etapa a doua să înceapă cu asfaltarea propriu zisă.
„An de an am pus în practică asfaltarea unor străzi din oraș. Localitatea Prunișor am asfaltat-o acum mulți ani, iar acum, în baza proiectului depus prin programul național PNDL am demarat lucrările de asfaltare drumuri și la Sălăjeni și Donceni. Prin aceste lucrări, mai facem un pas important pentru modernizarea infrastructurii rutiere a Sebișului, scopul final fiind acela de asfaltare totală a străzilor din Sebiș (cu cartierul Prăjești) și din localitățile aparținătoare.”- ne-a declarat primarul Feieș.

Procedura de obţinere a atestatului de producător

Procedura de obţinere a atestatului de producător
Extras din LEGEA nr. 145 din 21 octombrie 2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol
ART. 3
(1) Atestatul de producător cuprinde informaţii şi date privind:
a) numele şi prenumele producătorului agricol;
b) denumirea produselor şi suprafaţa de teren exploatată, respectiv efectivele de animale, care sunt înregistrate în registrul agricol organizat de autorităţile administraţiei publice locale pe a căror rază se află terenul/ferma/gospodăria. Read more »

Național Sebiș – Cermei Lunca Teuz : 4-0

32953565393_8f60b52e96_o [800x600]Vremea bună și evoluțiile pozitive ale echipei noastre din ultima perioadă a readus la Sebiș bucuria suporterilor de a fi prezenți în număr tot mai mare la stadion. S-a văzut acest lucru la partida de acasă când am primit vizita celor de la Cermei, un meci cu miză, un meci greu, dar pe care echipa noastră l-a câștigat fără dubiu cu scorul de 4-0.
Putem spune că arena alb albastră a renăscut odată cu începerea returului, când din nou au apărut discuțiile despre fotbal, despre echipă, toată lumea fiind prezentă la final de săptămână în tribune pentru a susține echipa, pentru a se bucura de senzațiile unice ce pot fi trăite doar în compania „sportului rege”. Read more »

Ziua de 8 Martie, un eveniment de marcă la Sebiș

20170308_201028Într-un ambient deosebit, la Pensiunea Onyx din Sebiș, a fost organizată o seară dedicată sărbătoririi de 8 Martie.
Evenimentul a avut loc la inițiativa primarului Feieș, care a dorit astfel să aducă un omagiu acestei sărbători a primăverii.
A fost o seară a bucuriei, o seară în care doamnele și domnișoarele prezente au fost centrul atenției tuturor, fiind practic reginele serii.
Sala  pensiunii a fost arhiplină, toată lumea venind a petrece, răspunzând astfel invitației primarului Sebișului, care a dorit ca prin acest eveniment să-și arate gratitutinea față de reprezentantele orașului, seara fiind una  a prietenieie și socializării, o seară cum nu se putea mai frumoasă și plină de bună dispoziție. Read more »

Sebiș Enduro Challenge

PICT9241 [800x600]Deja consacratul concurs de enduro „Sebiș Enduro Challenge” a ajuns la o nouă ediție plină de adrenalină, ediție care a adus din nou în oraș zgomotul motoarelor turate la maxim, arătând sebișenilor ce înseamnă acest frumos, dar și periculos sport.
Organizat ca de fiecare dată de către Cătălin Mocuța, cu susținerea primarului Feieș și a Consiliului Local Sebiș, concursul a adunat la start peste 180 de concurenți atât din țară cât și din străinătate, etapa de la Sebiș fiind înscrisă în programul fedrației de specialitate. Read more »

Un praznic luminat și liniștit!

feies bunStimați concetățeni, ne apropiem de una dintre cele mai mari sărbători din an și anume Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este praznicul care ne face să fim mai buni, mai iertători, să primim lumina Învierii în sufletul nostru. E momentul în care trebuie să uităm de toate necazurile și după un post de 40 de zile, de curățire trupească și sufletească, să petrecem în armonie, alături de cei dragi Învierea Domnului.
Bucuria Sărbătorii Pascale nu este nici trecătoare și nici înjumătățită. Este bucuria prin excelență, pentru că e bucuria deplină. Tocmai de aceea nimeni nu trebuie să fie trist în noaptea de Înviere, căci toate motivele de întristare sunt nesemnificative față de biruirea morții.   Read more »

Anunț de recrutare prin transfer la cerere – Biroul Impozite si Taxe Locale

 

ANUNŢ

privind declanşarea unei proceduri de recrutare prin transfer la cerere pentru ocuparea unui post de funcţionar public la Biroul Impozite si Taxe Locale

din cadrul Primăriei orasului Sebis

                 Primăria orasului Sebis anunţă declanşarea unei proceduri de recrutare prin transfer la cerere pentru ocuparea unui  post de funcţionar public la Biroul Impozite si taxe  locale, astfel:
- 1 post de consilier, clasa I, grad profesional superior

Persoanele interesate sunt invitate să depună la Primăria orasului Sebis, Piata Tineretului, nr. 1 în termen de 20 de zile de la publicarea acestui anunţ, respectiv până la data de 19  aprilie 2017,  următoarele documente:
- Cerere de transfer la cerere
- CV în format european
- Scrisoare de intenţie
- Acte doveditoare privind îndeplinirea condiţiilor specifice
- Adeverinţă eliberată de instituţia angajatoare din care să reiasă funcţia pe care o ocupă în prezent. Read more »

'